facebook page

Termeni si conditii, Flori, Buchete de Flori, Livrari de Flori, comenzi flori in bucuresti, Livrari de flori in bucuresti, flori in romania
ghg
Cauta:
Moneda:
Limba:
  
Lasa florile sa vorbesca in locul tau

Livrari Flori

Buchete Trandafiri

Buchete mixte

Cosuri cu flori

Aranjamente business

Alstroemeria

Anthurium

Cale

Crini

Crizanteme

Floarea Soarelui

Frezii

Garoafe

Gerbera

Lalele

Orhidee

Strelitia

Cadouri firme - cosuri cadou

Cadouri de Craciun

Coronite-Aranjamente Craciun

Brazi naturali si artificiali

Aranjamente funerare

Evenimente

14 februarie - Sfantul Valentin

Martisor - 1 Martie

Flori de 8 Martie - Ziua femeii

Flori de Paste

Sfantul Nicolae - Craciun

Nunta - Aranjamente florale

Nou Nascuti

Dragoste si Romantism

Informatii

Mass Media

Despre noi

Cum cumpar

Cum pot sa platesc

Reguli de livrare

Ingrijirea florilor

Termeni si conditii

Livrari de flori online

Flori online

Florarie Online - Curier Flori

Termeni si conditii

Prin accesarea si realizarea de comenzi pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile sale.

ACCES
Accesul la acest site se face doar daca sunteti de acord cu termenii si conditiile.

1. OBLIGATII CLIENTULUI
  - sa nu foloseasca acest site in scopuri ilegale
  - sa foloseasaca acest site in conformitate cu legislatiile in vigoare
  -sa nu foloseasaca acest site intr-un mod in care i-ar cauza stricaciuni, distrugeri, functionare lenta sau ineficienta
  -sa nu foloseasca site-ul intr-o maniera in care ar putea viola drepturile unor persoane, sau companii (includem aici dreptul de proprietate, de confidentialitate)

2. DREPTURILE NOASTRE
  Ne rezervam dreptul de:
  -a face modificari  temporare sau permanente site-ului (sau a unor parti din el) cu sau fara instiintarea prealabila a utilizatorului;
  -a schimba termenii si conditiile site-ului   cu sau fara instiintarea prealabila a utilizatorului;
  -a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz; in acest caz clientului i se va restitui suma achitata pentru comanda respectiva.
  -a face livrarea  in minim 2 ore de la confirmarea platii comenzii. Daca din cauze ce nu tin de CurierFlori (lipsa destinatarului, refuzul acestuia, etc), comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila pentru livrare timp de 6 ore. Daca in acest interval de timp livrarea nu poate fi facuta (din cauzele enumerate mai sus), comanda se considera anulata fara posibilitatea returnarii contravalorii acesteia. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor deja transferate catre Curier Flori, dar nu si alte despagubiri. Prin cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.
  -a anula orice comanda pe care noi o apreciem ca fiind asociata cu frauda in comertul online chiar daca nu o putem demonstra. In acest caz clientului i se va restitui suma achitata pentru comanda respectiva.
-a  refuza comenzi  in cazul anumitor sarbatori legale datorita depasirii numarului maxim de comenzi ce pot fi onorate. Refuzul comenzii se va face cu sau fara o instiintare prealabila, clientul urmand sa primeasca innapoi suma achitata.  Pentru a evita astfel de situatii va recomandam ca in perioada sarbatorilor legale sa faceti comanda  cu cel putin cateva zile inainte. Deasemenea pentru torturile cu fotografie comanda trebuie facuta cu cel putin o zi inainte.

3. LINKURI
Siteul furnizeaza linkuri catre alte siteuri. Site-ul nostru nu este responsabil pentru continutul acestor site-uri.

4. MONITORIZAREA
Curier Flori are dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza orice activitate asociata cu site-ul sau si poate investiga/raporta aceste conditii sau plangeri si actionaca atare (in cazuri ca: avertizari, suspendari, etc).

5. INFORMATIILE DVS
Respectam datele dvs si ne asumam obligatia de a le proteja.

6. PROPRIETATEA INTELECTUALA SI DREPTUL DE FOLOSINTA
Orice brand, marca sau nume care apartine siteului Curier flori nu poate fi copiat decat cu accordul scris al proprietarului.

7. DESCRIEREA PRODUSELOR
Pozele au caracter informativ. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc, CurierFlori isi rezerva dreptul de a le inlocui fara a anunta clientul in prealabil, cu unele similare pastrand aspectul si valoarea originala .

8. ALTE TAXE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de livrare.

9. LIVRARILE
  Ne obligam sa livram comenzile intr-un interval de maxim 48h de la data efectuarii platii, sau la data specificata de client. CurierFlori face tot posibilul pentru a livra comenzile la data indicata de client. Totusi pot exista situatii in care livrarea la acea data nu este posibila (zile libere, vreme nefavorabila, sarbatori legale, etc)
  Torturile se livreaza NUMAI in Bucuresti.

Torturile cu fotografie personalizata se comanda cu minim 24 de ore in avans

Firma noastra de livrare flori are drept scop realizarea celor mai frumoase surprise, alaturi de buchetul ales aveti posibilitatea de a mari surpriza cu cadouri diverse pe care vi le punem la dispozitie: un ursulet de plus, torturi, vin spumant, cutie de bomboane.

Curier flori trimite flori in toata Romania, livrari de flori oriunde si pentru oricine, cat despre timpul de livrare: lucram non stop pentru satisfacerea clientilor si a destinatarilor astfel ca totul sa se realizeze la timpul potrivit.

SEO monitor